Uitzending
Hart van Nederland - 13-3-2024

13-3-2024

Hart van Nederland

467 x bekeken | 0 reacties
6
'Steeds meer zorgmedewerkers betrapt met nepdiploma'
Je oma naar een verpleeghuis brengen, of de juiste zorg krijgen voor een handicap. Je verwacht dat een zorgmedewerker precies weet wat hij doet, maar de laatste tijd is het makkelijker valse diploma's te krijgen via sociale media, zoals Snapchat en Telegram. Dat schrijft de Telegraaf donderdagochtend.

Voor tweede nacht op rij explosie bij huis in Schoonoord
Bij een woning aan de Brugstraat in het Drentse Schoonoord is in de nacht van woensdag op donderdag rond 03.00 uur brand ontstaan na een ontploffing. De brandweer rukte uit om het vuur te blussen. Drie verdachten zijn aangehouden, meldt de politie.

Tweederde vindt goed dat Wilders geen premier wordt, PVV-stemmer verdeeld
Het nieuws dat Geert Wilders geen premier wordt in een mogelijk rechts kabinet met PVV, NSC, VVD en BBB valt bij de meeste mensen goed. De PVV-stemmer daarentegen vindt het wel jammer maar ook in die partij is er verdeeldheid. Dat blijkt uit onderzoek onder 2102 deelnemers van het Hart van Nederland-panel.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op woensdag 13 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie