Uitzending
Hart van Nederland - 8-3-2024

8-3-2024

Hart van Nederland

479 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Auto slaat over de kop en crasht tegen boom in Uithuizermeeden
In het Groningse Uithuizermeeden is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto over de kop geslagen en gecrasht tegen een boom. In de auto zouden drie jongeren hebben gezeten. Twee van hen zouden door de klap uit het voertuig zijn geslingerd.

Hele weekend geen treinen van en naar Den Haag Centraal
Station Den Haag Centraal is het hele weekeinde niet bereikbaar per trein. Van en naar het station rijdt geen enkele trein vanwege werkzaamheden. Reizigers kunnen het station nog wel per tram, bus en RandstadRail bereiken.

Auto over de kop bij bizarre crash na achtervolging in Amsterdam
Bij een heftige crash in Amsterdam-Oost zijn vrijdagavond drie mensen aangehouden. Dat meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. Bij een achtervolging door de politie reed een automobilist een fietser aan en belandde vervolgens op de kop in de berm.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op vrijdag 8 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie