Uitzending
Goedemorgen Nederland - 26-11-2009

26-11-2009

Goedemorgen Nederland

877 x bekeken | 0 reacties
5
Snoepreisje voormalige probleemjongeren gaat gewoon door
Ze kunnen beter een boot gaan repareren in de Kostverlorenvaart dan in de Hudson. Scherpe kritiek van minister Eberhard van der Laan van integratie op een snoepreisje van voormalige probleemjongeren uit het Amsterdamse stadsdeel de baarsjes. Die gaan a raison van 25 duizend Euro knopen leren leggen op een boot in New York.
Als beloning voor goed gedrag. Hier aan tafel Godfried Lambrieks, stadsdeelvoorzitter van De Baarsjes.

Prins bouwt aan toekomst in Argentinië
Een nieuwe droomlocatie, nu voor Prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Nadat ze publiekelijk door het stof gingen voor het omstreden vastgoedproject in Mozambique, blijkt er nu een ander stuk grond te zijn gekocht, meldt Elsevier gisteren. Twee hectore in Patagonië, in Argentinië. Hier aan tafel Philip Droge, oranjedeskundige.

Nederland niet goed voorbereid op cyberaanval
Elektriciteitscentrales plat, geldverkeer ontregeld en geen water uit de kraan: allemaal mogelijke gevolgen van aanvallen vanuit cyberspace. En Nederland is daar – in tegenstelling tot de VS, Canada, Duitsland en Engeland - niet goed op voorbereid. Zegt Eric Luijf, dé expert op het gebied van cyberverdediging van TNO.

Werken voor jezelf, wanneer jou het uitkomt
Werken wanneer en waar het ons uitkomt. En een baas die niet meer bazig is. De nieuwste trends nu op het gebied van werk. Vastgelegd in dit boek ‘De toekomst van werk’ dat vandaag het licht ziet. De auteurs zijn hier: Martijn van der Woude en Adjiedj Bakas.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 26 november door de KRO. Te gast was Adjiedj Bakas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee