Uitzending
Goedemorgen Nederland - 2-12-2009

2-12-2009

Goedemorgen Nederland

1080 x bekeken | 0 reacties
5
Commotie over gastouderschap
Spoeddebat in de Tweede Kamer binnenkort over nieuwe regels en onduidelijkheden voor gastouders. En commotie omdat kinderen al vanaf hun tweede naar school zouden moeten. Sharon Dijksma, staatssecretaris van Onderwijs, moet heel wat uitleggen, dezer dagen. En daarom is ze hier.

Obama stuurt extra troepen naar Afghanistan
30.000 Extra troepen, 30 miljard dollar extra, een dringend beroep op de bondgenoten en binnen twee jaar stap voor stap vertrekken. Want Afghanistan wordt geen Vietnam. Afgelopen nacht hield Barack Obama zijn langverwachte – en misschien wel belangrijkste – toespraak van zijn presidentschap. We hebben contact met onze man in de VS, Michiel Vos. In de studio is Rob de Wijk. Hij is Defensiespecialist en heeft de speech ook gezien.

CO2 opslag in Barendrecht blijft heet hangijzer
Twee ministers waagden zich gisteravond in het hol van de leeuw. Een theater in Barendrecht vol met boze bewoners. Geen CO2-opslag onder onze huizen, was de boodschap. En weg dus met de beslissing die de bewindsvrouwen twee weken geleden namen. We hebben contact met Tessa Augustijn. Raadslid voor GroenLinks in Barendrecht.

Geheimen, de psychologie van wat we niet vertellen
Iedereen heeft geheimen. Maar moet je ze nou opbiechten of niet? Het boek ‘Geheimen, de psychologie van wat we niet vertellen’ kan uitkomst bieden. Bij ons psycholoog en schrijver van het boek Andreas Wismeijer en Mirre Bots.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 2 december door de KRO. Te gast waren Sharon Dijksma en Rob de Wijk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie