Uitzending
EenVandaag - 9-6-2022

9-6-2022

EenVandaag

183 x bekeken | 0 reacties
6
Financieel rondkomen is ook voor Hetty steeds moeilijker: 'En ik doe echt geen gekke dingen'
Steeds meer huishoudens krijgen financiŽle problemen in de komende maanden, blijkt uit onderzoek van het Centraal Planbureau. Hoofdeconoom Marieke Blom van ING Bank ziet dat de problemen bij huishoudens steeds groter zullen worden. Ook bij Hetty.

Nederland kent zo'n 8 miljoen huishoudens. Volgens een nieuw onderzoek van het Centraal Planbureau (CPB) kunnen 1,2 miljoen huishoudens in de komende tijd problemen krijgen met het betalen van hun vaste lasten.

Nieuw omikron-vaccin zal waarschijnlijk vooral ouderen en kwetsbaren moeten beschermen tegen corona
Het aantal coronagevallen is de afgelopen maanden flink gedaald. Maar achter de schermen zijn onderzoekers al even bezig met het ontwikkelen van een nieuw vaccin. Deze moet voorkomen dat we in het najaar opnieuw te maken krijgen met een zware coronagolf.

Het vaccin van Moderna ligt al klaar en ook Pfizer werkt hard aan een opvolger. Volgens hoogleraar immunologie Marjolein van Egmond moeten de nieuwe vaccins betere bescherming bieden tegen de omikron-variant.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 9 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten