Uitzending
EenVandaag - 11-6-2022

11-6-2022

EenVandaag

301 x bekeken | 0 reacties
4
Krijgen we voedseltekorten als boeren moeten stoppen door stikstofplannen? 'Het zal geen grote effecten hebben'
Volgens sommige boeren ontstaan er voedseltekorten als de stikstofplannen doorgang vinden. Toch valt dat volgens expert op het gebied van landbouw en voedselbeleid Jeroen Candel wel mee. "Er is nu een overschot en veel grond kan anders gebruikt worden."

Niet iedere PvdA'er ziet verregaande samenwerking met GroenLinks zitten: 'Dit is vooral vanuit de partijtop'
Een grote stap in verdere samenwerking tussen GroenLinks en de PvdA: bij de volgende Eerste Kamer-verkiezingen doen ze mee als één senaatsfractie. Maar sommige PvdA'ers zijn kritisch. Zo zet Reshma Roopram vraagtekens bij de stemronde op het PvdA-congres.

Tentoonstelling van oorlogsfoto’s in Haagse galerie laat zien hoe de bevolking van Oekraïne lijdt
Tussen Kunst & Kitsch-kunstexpert Willem Jan Hoogsteder ruilt dit weekend zijn eeuwenoude schilderijen in zijn galerie in voor oorlogsfotografie uit Oekraïne. Met de tentoonstelling wil hij de waardigheid van een bevolking die lijdt onder oorlog tonen.

In deze uitzending van EenVandaag was Reshma Roopram te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 11 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten