Uitzending
EenVandaag - 3-6-2022

3-6-2022

EenVandaag

245 x bekeken | 0 reacties
7
In Amerika zijn schoolkinderen vaker slachtoffer van wapengeweld dan militairen en agenten samen
Afgelopen nacht riep Joe Biden in een toespraak op tot strengere wapenregels in de Verenigde Staten. Volgens de president zouden er de afgelopen 20 jaar meer schoolkinderen zijn gesneuveld aan het wapengeweld dan militairen en agenten samen.

Sinds de dramatische schietpartij op een basisschool in Texas, waarbij onder andere negentien schoolkinderen omkwamen, is de discussie over wapenbezit in de Verenigde Staten weer opgelaaid.

Burgerzoekacties die politie helpen bij vermissingen hebben ook risico’s
Sinds de vermissing van Gino zoekt niet alleen de politie, maar ook burgers zoeken mee het jongetje. De politie laat weten blij te zijn met de initiatieven om te zoeken, maar hoopt tegelijkertijd dat er geen belangrijke sporen worden stukgelopen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 3 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten