Uitzending
EenVandaag - 10-6-2022

10-6-2022

EenVandaag

303 x bekeken | 0 reacties
7
Senator opent meldpunt om te achterhalen of minister De Jonge liegt over nieuwe Omgevingswet
Een kritische houding: je zou denken dat die gewaardeerd wordt door een werkgever. Op het ministerie van Binnenlandse Zaken ligt dat anders, zeggen klokkenluiders. In elk geval als het gaat om de Omgevingswet, die komend jaar in moet gaan.

Ambtenaren en zzp'ers die kritiek hebben op de belangrijke nieuwe wet voor de leefomgeving worden volgens de klokkenluiders ge´ntimideerd door leidinggevenden. Dat hebben zij gemeld aan leden van de Eerste Kamer, vertelt senator Peter Nicolai van de Partij voor de Dieren. Hij heeft nu een meldpunt opgezet.

In deze uitzending van EenVandaag was Peter Nicola´ te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos MoggrÚ. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 10 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten