Uitzending
EenVandaag - 8-6-2022

8-6-2022

EenVandaag

257 x bekeken | 0 reacties
7
Waarom zelfs op de krappe arbeidsmarkt ruimte is voor een kortere werkweek
In het Verenigd Koninkrijk wordt er geŽxperimenteerd met een kortere werkweek. Hetzelfde salaris verdienen terwijl je minder werkt. "Als mensen minder willen werken, is dat vaak omdat ze dan gelukkiger worden", zegt arbeidseconoom Emilie Rademakers.

Bestuur Centric bestaat alleen nog uit 'vertrouwelingen' Gerard Sanderink: 'Politiek moet ingrijpen'
Opnieuw onrust bij een van de bedrijven van Gerard Sanderink. Drie bestuurders van ICT-bedrijf Centric stappen op. Experts maken zich zorgen over de stabiliteit van het bedrijf, omdat veel overheden voor hun software afhankelijk zijn van Centric.

De drie uitvoerende directieleden van Centric zijn opgestapt na een conflict met Sanderink. Hij zou zijn bedrijf gebruikt hebben om te voorkomen dat hij dwangsommen moet betalen aan zijn ex Brigitte van Egten.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 8 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten