Uitzending
EenVandaag - 4-6-2022

4-6-2022

EenVandaag

230 x bekeken | 0 reacties
6
Van warm onthaal naar mogelijk afschieten: protest tegen de wolf groeit
In 2019 werd de wolf nog met enthousiasme begroet, maar de stemming is inmiddels omgeslagen. De wolf wordt steeds vaker als probleem gezien. "Ik denk dat we het quotum hebben bereikt", zegt SGP-Provinciale Statenlid in Gelderland Gerrit Averesch.

Hoe je voorkomt dat jouw jeugdtrauma een trauma van je kind wordt: 'Ruim eerst je eigen rommel op'
Veel mensen met een trauma lopen daar lang mee rond. Onbewust kunnen ze die trauma's doorgeven aan hun kinderen, die er vervolgens in hun eigen leven veel last van krijgen. Maar die cyclus is volgens experts te doorbreken als je ermee aan de slag gaat.

Onverwerkte trauma's kunnen in ons hele doen en laten meespelen, zegt klinisch psycholoog Annemieke Driessen, die ook voorzitter is van de Vereniging EMDR Nederland.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 4 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten