Uitzending
EenVandaag - 15-6-2022

15-6-2022

EenVandaag

264 x bekeken | 0 reacties
6
Wordt Disney progressiever? 14 landen verbannen Lightyear, maar film met kus tussen vrouwen wordt niet aangepast
Door een kus tussen twee vrouwen komt Disneyfilm Lightyear niet uit in 14 vooral islamitische landen. Disney paste films eerder weleens aan, maar doet dat nu niet. Een stap vooruit voor LHBTI'ers? "Disney draagt de illusie van progressiviteit uit."

Bedreigde burgemeester wil grenzen aan bezoek in de privésfeer in plaats van extra beveiliging voor politici
Vrijdag kondigde minister Van der Wal de stikstofplannen aan. Niet veel later stonden er een aantal boze boeren bij haar op de stoep. Volgens burgemeester Jos Wienen moeten erg grenzen worden gesteld. "Je gaat niet in de privésfeer je verhaal houden."

Bedreigingen en intimidatie. De burgemeester van Haarlem, Jos Wienen weet maar al te goed wat dat met een mens doet. Wienen was op een zeker moment namelijk de zwaarst beveiligde burgemeester van Nederland.

In deze uitzending van EenVandaag was Jos Wienen te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 15 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten