Uitzending
EenVandaag - 8-7-2021

8-7-2021

EenVandaag

153 x bekeken | 0 reacties
7
Wat gaan we doen aan het stijgend aantal besmettingen?
Het leek dé oplossing: coronabeperkingen van tafel en alleen even testen voordat je een bar of nachtclub binnenstapt. Maar nu lopen de besmettingen weer op en zit ook discotheek Lucky in dubio: openblijven of niet?

Ze hebben net een groot festival achter de rug en zijn maar wat blij dat de dansvloer weer open mag. "Dat we na anderhalf jaar eindelijk weer duizenden bezoekers mochten ontvangen, was geweldig", zegt Michelle Tijhuis. Samen met haar familie runt ze de discotheek in Rijssen.

Politie zet alles op alles om cold case Sjakie alsnog op te lossen
De politie Utrecht doet een ultieme poging om de moord op Sjakie Gerwig (18) op te lossen. De Utrechter werd in 1995 dood gevonden. Zijn vriendin Claudia is altijd blijven hopen op een oplossing. "Iemand moet het toch gezien hebben?"

Tussen Claudia van 't Veld en Sjakie Gerwig was het liefde op het eerste gezicht. "Hij was mijn clown, hij wilde dat iedereen gelukkig was, dat iedereen lachte", vertelt Claudia over haar liefde. Maar aan het leven van de vrolijke Sjaak, zoals hij ook wel genoemd werd, kwam een verdrietig einde.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 8 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie