Uitzending
EenVandaag - 7-7-2021

7-7-2021

EenVandaag

220 x bekeken | 0 reacties
6
Schrik zit er goed in bij strafrechtadvocaten en journalisten: 'Dit betekent niet dat we stoppen'
Journalisten en advocaten zullen uiteindelijk niet wijken voor geweld, zegt strafrechtadvocaat Jeroen Soeteman. Maar hij maakt zich wel degelijk zorgen: om collega’s, maar dat niet alleen. "Er zijn mensen die de rechtsstaat in het hart willen raken."

"Collega's reageren echt geschokt na de aanslag", vertelt voorzitter van de Vereniging van Strafrechtadvocaten Jeroen Soeteman. De aanslag op misdaadverslaggever Peter R. De Vries maakt in de beroepsgroep van strafrechtadvocaten veel los, zo blijkt uit emotionele berichten die hij zag in de whatsappgroep van de vereniging. Dat zijn collega's toegeven aan geweld, gelooft

'Nu echt tijd om met ons publiek te communiceren over maatregelen': Lowlands-directeur wil niet langer wachten op minister
Vooralsnog lijkt het erop dat bezoekers van meerdaagse festivals zich tussentijds moeten laten testen als ze niet volledig gevaccineerd zijn. Daarom roept Lowlands mensen met een kaartje via Instagram op zich te laten inenten als ze geen gedoe willen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 7 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie