Uitzending
EenVandaag - 8-1-2022

8-1-2022

EenVandaag

249 x bekeken | 0 reacties
6
Over 2 weken 1 miljoen mensen die niet naar hun werk kunnen vanwege corona, zegt crisis-expert Uri Rosenthal
Een recordaantal nieuwe coronabesmettingen vandaag: bijna 35.000. De ziekmeldingen gaan door het dak: "We zitten over 2 weken op 1 miljoen mensen die niet naar hun werk kunnen", zegt crisis-expert Uri Rosenthal.

Als 1 miljoen mensen straks thuiszitten vanwege coronabesmettingen en quarantaines, is dat 20 procent van de beroepsbevolking, zegt oud-minister en oprichter van het COT Instituut voor Veiligheids- en crisismanagement Rosenthal.

Waarom de gaskraan in Groningen verder opengaat voor Duitsland
Vanwege langlopende afspraken met Duitsland gaat de gaskraan in Groningen toch weer verder open. Want ook bij de Oosterburen is er meer vraag dan aanbod wat aardgas betreft.

In deze uitzending van EenVandaag was Uri Rosenthal te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 8 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Over 2 weken 1 miljoen mensen die niet naar hun werk kunnen vanwege corona, zegt crisis-expert Uri Rosenthal Een recordaantal nieuwe coronabesmettingen vandaag: bijna 35.000. De ziekmeldingen gaan door het dak: We…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten