Uitzending
EenVandaag - 10-1-2022

10-1-2022

EenVandaag

250 x bekeken | 0 reacties
6
Forensisch arts Jack weet vooraf nooit hoe de avond wordt: van een lijkschouwing tot hulp aan iemand die is opgepakt
Er zijn te weinig forensisch artsen in ons land. Zo'n arts onderzoekt verdachte overlijdens, mishandelingen en zedenzaken. Het tekort heeft grote gevolgen voor rechtszaken. Jack Menke is forensisch arts en laat een avond lang zien wat zijn werk inhoudt.

Elektrische auto kopen dit jaar? Dit zijn de punten waar je op moet letten
In de eerste week van 2022 is veel subsidie aangevraagd voor elektrische auto's. Een groot aantal mensen maakt dus de overstap, maar waar moet je dan op letten? Volgens hoogleraar Maarten Steinbuch is het niet zo ingewikkeld als je misschien denkt.

Over 13 jaar is het onmogelijk om ergens in Europa nog een brandstofauto te kopen. De Europese Commissie wil vanaf 2035 geen benzine- of dieselauto's meer in de showrooms. Iedereen moet dus uiteindelijk over op een elektrisch model. Voordat je die stap neemt, moet je over een paar dingen eerst even goed nadenken.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 10 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Forensisch arts Jack weet vooraf nooit hoe de avond wordt: van een lijkschouwing tot hulp aan iemand die is opgepakt Er zijn te weinig forensisch artsen in ons land. Zo n arts onderzoekt verdachte overlijdens,…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten