Uitzending
EenVandaag - 8-12-2021

8-12-2021

EenVandaag

343 x bekeken | 0 reacties
6
Misbruik buitenlandse au pairs moet worden voorkomen door nieuwe regels
Met nieuwe regels wil demissionair staatssecretaris Broekers-Knol misbruik van au pairs in Nederland tegengaan. Au pairs van buiten de EU zijn niet meer welkom als ze kinderen hebben, getrouwd zijn of ouder zijn dan 25 jaar.

Over de afgelopen 2 jaar werden enkele tientallen meldingen van uitbuiting gedaan door au pairs, maar de problemen zijn waarschijnlijk veel groter, zegt staatssecretaris Ankie Broekers-Knol van Justitie en Veiligheid.

Thialf verkeert in geldnood
Het noodlijdende Thialf lijkt voorlopig gered van een faillissement. De schaatstempel in Heerenveen krijgt een miljoen euro extra staatssteun. Goed nieuws voor schaatsliefhebbers én topschaatsers, maar de vraag is: hoe nu verder?

Komen Centric en Strukton in handen van Rian van Rijbroek?
Rian van Rijbroek, die zich in Nieuwsuur voordeed als cyberexpert, krijgt Centric en Strukton in handen. Dat blijkt uit onderzoek van Tubantia. Na het overlijden van eigenaar en multimiljonair Sanderink wordt ze bestuurder van al Sanderinks bedrijven.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 8 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten