Uitzending
EenVandaag - 4-8-2008

4-8-2008

EenVandaag

1248 x bekeken | 0 reacties
6
De terugkeer van de SS Rotterdam
Het is het grootste passagiersschip dat ooit in Nederland werd gebouwd en ook één van de beroemdste: de SS Rotterdam. Vandaag vaart het schip na tientallen jaren van omzwervingen naar haar laatste ligplaats: aan de kade van Rotterdam. EénVandaag blikt terug op de roemrijke historie van het schip met de eerste masseuse van het schip, een scheepskok en hét fotomodel van De SS Rotterdam.

Gesprek aan de keukentafel: Saskia Noort
Schrijfster Saskia Noort is te gast in de zomerserie Gesprekken aan de keukentafel. Begonnen als journaliste en columniste bracht ze in 2003 haar eerste thriller uit, Terug naar de kust. Snel daarna kwam De eetclub en voor beide boeken werd ze genomineerd voor de Gouden Strop. Aan de keukentafel een gesprek met Saskia Noort over Ibiza, werkende moeders, de babykoorts van Rouvoet, het rookverbod en de verpersoonlijking van het ultieme kwaad: Joseph Fritzl en zijn horrorkelder in Amstetten.

Presentatie: Wouter Kurpershoek.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op maandag 4 augustus door de AVRO en de TROS. Te gast was Saskia Noort. De presentatie was in handen van Wouter Kurpershoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie