Uitzending
EenVandaag - 29-3-2010

29-3-2010

EenVandaag

983 x bekeken | 0 reacties
5
Tientallen doden door aanslagen Moskou
Er zijn zeker 37 doden gevallen bij aanslagen in de metro van Moskou. In een metrostel vlakbij metrostation Lubjanka blies een zelfmoordenaar zich op. Een tweede aanslag vond plaats iets na half negen in metrostation Park Kulturi. Het is de zwaarste aanslag sinds zes jaar. Volgens de Russische overheid is de aanslag gepleegd door vrouwen. Een terugblik op eerdere aanslagen, het laatste nieuws en gesprekken met Rusland-deskundige Marcel de Haas en journalist Peter d'Hamecourt.

29 miljard bezuinigen, hoe doe je dat?
Bezuinigen heeft een politicus nog nooit populairder gemaakt. Althans, dat zou je denken. 'Door nu te bezuinigen win je zetels', dat zeggen oud-politici Robin Linschoten (VVD), Onno Ruding (CDA) en Rick van der Ploeg (PvdA) vanavond in EénVandaag. Deze ex-politici weten wat bezuinigen is en zijn niet bang om te snijden. Waar moet volgens hen in de aankomende kabinetsperiode op bezuinigd worden?

The making of Eénvandaag
Wat komt er allemaal kijken bij de totstandkoming van EénVandaag. Wie bepaalt wat er in de uitzending komt? En hoe werkt het Opiniepanel?

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op maandag 29 maart door de AVRO en de TROS. Te gast waren Rick van der Ploeg, Robin Linschoten, Onno Ruding, Peter d'Hamecourt en Marcel de Haas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie