Uitzending
EenVandaag - 25-3-2010

25-3-2010

EenVandaag

677 x bekeken | 0 reacties
6
Arts Rock Goerdin vertelt zijn kant van het verhaal
De omstreden cosmetisch arts Rock Goerdin vertelt zijn kant van het verhaal. Goerdin, die door meerdere vrouwen verantwoordelijk wordt gehouden voor een mislukte borstvergroting, zegt dat er een lastercampagne tegen hem wordt gevoerd. De Nederlandse Vereniging van Plastisch Chirurgen reageert op het verhaal van Goerdin.

Het vliegtuig van de toekomst
Zuinig, schoon en efficiŽnt. Daar moet het vliegtuig van de toekomst aan voldoen volgens onderzoekers van de Technische Universiteit Delft. De universiteit presenteert vandaag op Schiphol een zeven meter groot schaalmodel. Na de presentatie wordt het prototype vervoerd naar de Wereldtentoonstelling in Shanghai. EenVandaag was bij de presentatie en mocht alvast een kijkje nemen.

'Coffeeshop Terneuzen is een criminele organisatie'
Coffeeshop Checkpoint in Terneuzen is een criminele organisatie. Dat oordeelde de rechtbank vanochtend in Middelburg. Een belangrijke uitspraak: wat voor deze coffeeshop in Terneuzen geldt, geldt ook voor andere coffeeshops in Nederland. Vanavond in EťnVandaag: Is deze uitspraak een bom onder het Nederlandse gedoogbeleid?

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op donderdag 25 maart door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie