Uitzending
EenVandaag - 27-11-2020

27-11-2020

EenVandaag

258 x bekeken | 0 reacties
6
Pakketbezorgers zijn druk
We shoppen met z'n allen massaal online door de coronacrisis, helemaal in deze maand met Black Friday en de feestdagen. Al die aankopen moeten ook worden bezorgd, wat topdrukte betekent voor pakketbezorgers. Maar niet iedereen profiteert daarvan.

PostNL, die 65 procent van de Nederlandse pakketmarkt in handen heeft, verwacht de komende feestdagen 60 tot 70 procent meer te bezorgen dan begin dit jaar. Op normale dagen worden er zo'n 900 duizend pakketten bezorgd, rond de feestdagen zijn dat er naar verwachting anderhalf miljoen.

Dodenlijst in de cokemafia
Er werd een hoofd achtergelaten bij een shisha-lounge, er werden martelcontainers ontdekt en nu stuit de Rotterdamse recherche op een dodenlijst van de cokemaffia. Nederland krijgt steeds meer last van de drugshandel en Grapperhaus is er klaar mee.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 27 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie