Uitzending
EenVandaag - 21-9-2020

21-9-2020

EenVandaag

204 x bekeken | 0 reacties
7
Sekswerk in Nederland op de tocht: de vraag is of een verbod de oplossing is
Sekswerk staat in Nederland op de tocht: de politiek wil tippelzones sluiten en raamprostitutie terugdringen. Maar naar sekswerkers zelf wordt niet geluisterd, zeggen zij. "Laat ons zelf bepalen of we dit werk willen doen."

Begin september stemde de Tweede Kamer over een burgerinitiatief van jongerenbeweging Exxpose, om het kopen van seks strafbaar te maken. De beweging die 'de realiteit van prostitutie aan het voetlicht wil brengen.' De motie kwam er niet doorheen, maar partijen CDA en ChristenUnie laten het daar niet bij zitten.

Hoe een Texels zaalvoetbalteam in de Eredivisie belandde
Na 9 jaar belandde het vriendenteam van Texel Futsal tegen alle verwachtingen in in de Eredivisie zaalvoetbal. En daarmee is het vrijblijvende er helemaal vanaf. "We willen niet een eendagsvlieg zijn."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken, Roos Moggré en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 21 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee