Uitzending
EenVandaag - 19-9-2020

19-9-2020

EenVandaag

165 x bekeken | 0 reacties
7
Behoefte aan strengere geluidseisen warmtepomp
Strengere regels voor subsidies voor warmtepompen, dat is wat Doekle Terpstra van Techniek Nederland wil om te voorkomen dat mensen maar wat aanrommelen. Met soms grote overlast tot gevolg. "We moeten voorkomen dat rommelaars het verkeerde beeld creŽren."

Stichting Geluidshinder pleit op haar beurt voor een verlaging van de geluidsnorm voor warmtepompen, maar daar wil Terpstra niet aan. "De norm verder omlaag schroeven is ridicuul", stelt hij. "Daarmee help je de hele energietransitie om zeep."

Overlijden Ruth Bader Ginsberg
"Geestig, scherp, slim, fel en overtuigd." Journalist Marc Chavannes windt er geen doekjes om: Ruth Bader Ginsburg was voor hem een 'progressief icoon'. Chavannes had een goede band met de Amerikaanse opperrechter, die vannacht op haar 87e overleed.

In deze uitzending van EenVandaag waren Doekle Terpstra en Marc Chavannes te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken, Roos Moggrť en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 19 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee