Uitzending
EenVandaag - 22-2-2021

22-2-2021

EenVandaag

349 x bekeken | 0 reacties
6
Campagnestrategie van Baudet lijkt sterk op die van Trump
De verkiezingscampagne komt langzaam maar zeker op stoom. Lijsttrekker Thierry Baudet van Forum voor Democratie voert campagne alsof er geen corona is, wantrouwt peilingen en waarschuwt voor stemfraude. Dat doet sterk denken aan hoe Donald Trump dat doet.

Vaccinatievoorlichting bereikt niet iedereen, dit doen organisaties eraan
Een chip in je arm waarmee alles wat je doet wordt gevolgd. Het is een van de vele complottheorieŽn over coronavaccins die online populair zijn. Door dit soort theorieŽn kan de vaccinatiebereidheid omlaag gaan, vrezen verschillende organisaties.

De overheid bereikt met haar vaccinatiecampagne lang niet iedereen, weet voorzitter Mohamed Bouimj van de Stichting Platform Islamitische Organisaties Rijnmond (SPIOR). "Onder Nederlandse moslims bestaat er een groot wantrouwen richting overheidsinformatie."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 22 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Campagnestrategie van Baudet lijkt sterk op die van Trump De verkiezingscampagne komt langzaam maar zeker op stoom. Lijsttrekker Thierry Baudet van Forum voor Democratie voert campagne alsof er geen corona is,…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten