Uitzending
EenVandaag - 2-5-2022

2-5-2022

EenVandaag

171 x bekeken | 0 reacties
6
Ondernemers komen in de problemen door terugbetalen uitgestelde belasting: 'Ga er socialer mee om'
Zo'n 400.000 ondernemers vroegen op het hoogtepunt van de coronacrisis uitstel van betaling van belastingen aan. Allemaal om het hoofd boven water te houden. Nu ze die belasting moeten terugbetalen, zien veel ondernemers een kille toekomst tegemoet.

"We hebben inmiddels van de Kamer van Koophandel gehoord dat 200.000 ondernemers op omvallen staan", vertelt voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland. Hij maakt zich grote zorgen.

Russische bedreigingen aan Nederlandse universiteiten: 'Kremlin kan daad bij woord voegen'
Door middel van intimiderende telefoontjes worden Russische studenten en hoogleraren aan universiteiten bedreigd door het Russische regime. Volgens veiligheidsexpert Kenneth Lasoen kan het Kremlin burgers hacken en ze daarmee onderdruk zetten.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 2 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Ondernemers komen in de problemen door terugbetalen uitgestelde belasting: Ga er socialer mee om Zo n 400.000 ondernemers vroegen op het hoogtepunt van de coronacrisis uitstel van betaling van belastingen aan.…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten