Uitzending
EenVandaag - 3-5-2022

3-5-2022

EenVandaag

248 x bekeken | 0 reacties
6
'Oliebedrijven maken winst over de rug van een oorlog': Greenpeace wil hogere winstbelasting om minima te compenseren
Europese oliebedrijven hebben sinds het begin van de oorlog in Oekraïne al veel extra winst geboekt met de hoge brandstofprijzen. Volgens milieubewegingen moeten deze winsten ook extra worden belast om de energierekening van minima te verlagen.

Vrijspraak turncoach Vincent Wevers heeft veel impact: 'Niet onderschatten wat dit voor slachtoffers betekent'
Wevers is door de tuchtcommissie van het Instituut Sportrechtspraak vrijgesproken. Meerdere oud-turnsters hadden klachten over hem ingediend vanwege grensoverschrijdend gedrag. Onderzoeker Vidar Stevens noemt de uitspraak 'schrijnend voor slachtoffers'.

De klachten van oud-turnsters gingen niet alleen over schelden en negeren, maar ook het aanwakkeren van eetstoornissen, slaan en schoppen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 3 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten