Uitzending
EenVandaag - 27-4-2022

27-4-2022

EenVandaag

286 x bekeken | 0 reacties
6
Steeds meer gebouwen verwoest in Rusland: 'Oekra´ne verantwoordelijk voor meeste aanvallen'
Steeds meer gebouwen en oliedepots in Rusland gaan in vlammen op. Er wordt gespeculeerd over wie erachter zit: Russen die tegen de oorlog zijn, of Oekra´eners? Oud-directeur van de Militaire inlichtingendienst Pieter Cobelens denkt het laatste.

Bedrijven verdienen meer, maar daar zien we steeds minder van terug op onze loonstrookjes: 'Zet recht wat is scheefgegroeid'
De welvaart groeit in Nederland, maar werkenden zien daar alsmaar minder van terug op hun loonstrookjes. Dat blijkt uit onderzoek van vakbond FNV: "Als we dezelfde verdeling hadden gehad als in 1975, verdienden we 4.210 euro per jaar meer."

Een steeds groter deel van het geld blijft hangen bij de bedrijven, zegt vakbond FNV in een rapportage over de zogeheten arbeidsinkomensquote, de AIQ. Dat is het deel van de welvaart dat we terugzien in onze salarissen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos MoggrÚ. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 27 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten