Uitzending
EenVandaag - 19-4-2024

19-4-2024

EenVandaag

239 x bekeken | 0 reacties
7
Locatiemanager Ter Apel stapt op, vakbond trekt aan de bel over hoge werkdruk bij COA
De enorme druk op de asielketen zorgt voor grote uitval en ook vertrekkende medewerkers. Johann Velkers, de locatiemanager van het COA in Ter Apel, stapt op vanwege de hoge werkdruk en de onverantwoorde veiligheidssituatie in het aanmeldcentrum.

Zorgen bij OM over stijgend aantal coca´newasserijen gerund door Colombiaanse 'drugskoks'
Het Openbaar Ministerie ziet een stijging in het aantal coca´newasserijen. Ook komen er meer Colombiaanse 'drugskoks' naar ons land om in zo'n lab te werken. Zorgwekkend, zegt het OM: "Hoe groter en meer labs er zijn, hoe groter het gevaar."

Krijgt Oekra´ne nieuwe steun van VS? Uit deze fabriek in Amerika komen de onmisbare wapens
Komend weekend besluit het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden of er nieuwe steun aan Oekra´ne komt. Maar hoe ziet die steun er in de praktijk uit? Een uniek kijkje in een wapenfabriek in Pennsylvania, waar granaten voor Oekra´ne worden geproduceerd.

Prijzengeld voor medaillewinnaars op de Olympische Spelen. Hoe eerlijk is dat?
Atleten die straks goud winnen op de Olympische Spelen in Parijs kunnen ook rekenen op een bonus van tienduizenden euro's. Maar is dat eigenlijk wel eerlijk, prijzengeld op de Spelen? "Dit is een hele oude discussie, en die gaat ook nog heel lang duren."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos MoggrÚ. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 19 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie