Uitzending
EenVandaag - 25-4-2024

25-4-2024

EenVandaag

286 x bekeken | 0 reacties
6
De Amerikaanse Senaat wil een verbod op TikTok: moet Europa volgen?
Het Chinese bedrijf TikTok moet worden verkocht of verboden, dat wil de Amerikaanse Senaat. Angst voor politieke beïnvloeding en voor wat er gebeurt met de data van Amerikaanse gebruikers zijn hiervoor de aanleiding. Experts zijn kritisch op een verbod.

Duitsland bereidt zich voor op een nationale coming-out day voor profvoetballers
Een nationale dag voor sporters om uit de kast te komen. In het Duitse voetbal is het zover. 17 mei is uitgeroepen tot ‘coming-outdag’, waarbij een nog onbekend aantal profvoetballers naar voren zullen treden. "Maakt me heel blij en heel hoopvol."

Opnieuw meer uitval door stress en burn-out, hoe is deze trend te stoppen?
Ondanks extra aandacht voor burn-outs loopt het ziekteverzuim door stress en mentale problemen alsmaar op. "Alles wat we de afgelopen decennia hebben gedaan, heeft nog weinig zoden aan de dijk gezet", verzucht psychiater Christiaan Vinkers.

Mestbeleid vormt een obstakel in de formatie vlak voor het mei-reces
De Tweede Kamer debatteert over het mestbeleid. Door het verdwijnen van de uitzonderingspositie mogen boeren minder mest uitrijden. Duizenden bedrijven dreigen te moeten stoppen. Dat zorgt niet alleen voor spanning op erven, maar ook aan de formatietafel.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 25 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie