Uitzending
EenVandaag - 24-4-2024

24-4-2024

EenVandaag

292 x bekeken | 0 reacties
7
De Amerikaanse president Joe Biden verliest steun van achterban door oorlog in Gaza
President Joe Biden verliest veel steun binnen zijn eigen partij. De oorlog in Gaza leidt tot grote demonstraties in het hele land waarbij vooral progressieve Democraten van zich laten horen. Het kan de herverkiezing van Biden in gevaar brengen.

Zorgen om uitgeprocedeerde criminele vreemdelingen die op straat belanden
Een voorziening voor veroordeelde en uitgeprocedeerde vreemdelingen die niet uitgezet (kunnen) worden. Dat zou nodig zijn in Nederland. Een deel van die groep zwerft namelijk met psychische problemen op straat: "Niemand weet waar ze zijn, hoe ze zijn."

Topcrimineel Karim B. is verdwenen in het door drugs beheerste Spaanse Marbella
De Nederlandse drugscrimineel Karim B. wist te ontsnappen uit Spanje en houdt zich waarschijnlijk schuil in Marokko. De kans dat hij snel weer opgepakt wordt is klein. "Totdat het moment daar is dat de Marokkaanse overheid haar standpunt verandert."

Oorlogsarchief van 'foute' Nederlanders volgend jaar openbaar zorgt voor discussie
Vanaf 2025 kun je online in het archief opzoeken of een familielid 'fout' was in de Tweede Wereldoorlog. Greg Nottrot kreeg hier al eerder mee te maken, toen hij erachter kwam dat zijn oma lid was van de NSB. Hij maakte er een theatervoorstelling over.

In deze uitzending van EenVandaag was Greg Nottrot te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggr. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 24 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie