Uitzending
EenVandaag - 13-4-2024

13-4-2024

EenVandaag

340 x bekeken | 0 reacties
5
Wat ging er mis in Weiteveen?
Moordverdachte Richard K. gaat woensdag bij de rechtbank een verklaring afleggen. Dat meldt zijn advocaat aan EenVandaag. Eerder bekende K. de gewelddadige moorden in januari op Sam en Ineke, het echtpaar dat zijn ouderlijk huis in Weiteveen kocht.

MBO-studenten met dyscalculie moeten ook de rekentoets halen
Studenten op mbo-opleidingen moeten sinds kort minimaal een 5 halen voor de rekentoets om hun diploma te krijgen. Daarmee vallen studenten met dyscalculie buiten de boot: "Het is zo zonde van al die talenten."

Hoe (on)gezond is intermittent fasting?
Sandra (52) kwam, net als veel anderen, door 'intermittent fasting' af van haar eetverslaving. Maar uit nieuw onderzoek blijkt dat de succesvolle afvalmethode ook gevaarlijk kan zijn. Dit roept veel vragen op, Nederlandse experts geven daarom uitleg.

Waterleidingbedrijf Vitens wil verplichte maatregelen voor waterbesparing
Waterleidingbedrijf Vitens wil dat er verplichte maatregelen komen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten om te besparen op drinkwater. Een goede zaak, volgens universitair docent Niko Wanders. Maar er moet volgens hem nog veel meer gebeuren.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggr. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 13 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie