Uitzending
EenVandaag - 18-5-2022

18-5-2022

EenVandaag

196 x bekeken | 0 reacties
7
Worden voetbalhooligans steeds brutaler? 'Er wordt altijd gezegd dat de nieuwelingen ng meedogenlozer zijn'
Het aantal incidenten met supporters in het profvoetbal neemt toe. Dit jaar zou er zelfs een recordaantal stadionverboden kunnen worden opgelegd. Voetbaladvocaat Christian Visser staat de supporters bij en vertelt wat er is veranderd.

"Ik zie meer mensen die een stadionverbod hebben en ook zie ik meer strafzaken dan normaal", dat zegt Christian Visser, die zichzelf 'voetbaladvocaat' noemt. Hij staat al sinds 2008 mensen met zo'n verbod bij.

ProRail waarschuwt: oplossen knelpunten kan ten koste gaan van de nieuwe Lelylijn in noorden van het land
Er is onvoldoende geld om alle ambities van het kabinet voor het Nederlandse spoor uit te voeren. Er is n miljard extra nodig, zegt ProRail. Anders gaat de voorkeur uit naar het opknappen van bestaand spoor in plaats van het aanleggen van nieuwe lijnen.

In Noord-Nederland komt die boodschap hard aan. Daar wordt al jaren gestreden voor de komst van de Lelylijn, een treinverbinding van Groningen naar Lelystad. De vlag ging uit toen het kabinet de Lelylijn opnam in het coalitieakkoord.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggr. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 18 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten