Uitzending
EenVandaag - 14-5-2022

14-5-2022

EenVandaag

127 x bekeken | 0 reacties
4
'Dat Mark Rutte zich schaamt voor situatie Ter Apel is zeer terecht', vindt Save the Children-directeur
Hulporganisatie Save the Children is verbaasd dat er nu pas een gevoel van urgentie bij het kabinet lijkt te ontstaan over de overvolle azc's. Directeur Pim Kraan: "De regering kan dit niet langer overlaten aan veiligheidsregio's en burgemeesters."

Meesten willen dat rookverbod wordt uitgebreid: 'Val mij niet met jouw slechte gewoontes lastig'
In het lekkere weer een sigaretje opsteken op het terras? Als het aan niet-rokers ligt, wordt dat zo snel mogelijk verboden.

Ook op veel andere plekken zou het volgens de meerderheid van de Nederlanders verboden moeten worden om een peuk op te steken. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder ruim 32.000 deelnemers van het Opiniepanel.

In deze uitzending van EenVandaag was Mark Rutte te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 14 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Dat Mark Rutte zich schaamt voor situatie Ter Apel is zeer terecht , vindt Save the Children-directeur Hulporganisatie Save the Children is verbaasd dat er nu pas een gevoel van urgentie bij het kabinet lijkt te…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten