Uitzending
EenVandaag - 12-11-2020

12-11-2020

EenVandaag

212 x bekeken | 0 reacties
5
Peiling Sinterklaas
Pakjesavond wordt dit jaar anders dan anders. Door de coronamaatregelen mag er maar een klein aantal mensen aanschuiven om de verjaardag van de Sint te vieren. 9 procent zegt dat ze die regel gaan overtreden, anderen hebben 'coronaproof' oplossingen.

Welke coronaregels er precies gelden op sinterklaasavond is nog niet bekend, maar dat er een maximum aantal aantal mensen tegelijk bij elkaar mag zijn, is zeker. En niet iedereen is bereid om hun sinterklaastraditie daarvoor op te geven.

Waar gaan wij een no deal-brexit voelen?
Terwijl Boris Johnson nog flink onderhandelt met de EU, bereiden Nederlandse ondernemers zich voor op het slechtste scenario: een no deal-brexit. De een werkt als visimporteur, de ander zit in de verfhandel: beiden vrezen voor de gevolgen.

31 december is het zover: dan is het Verenigd Koninkrijk definitief geen onderdeel meer van de EU en is er een einde gekomen aan de overgangsperiode van de brexit. Of de Britten mét of zónder deal de EU verlaten is nog niet duidelijk, maar vanaf dat moment zullen de gevolgen voelbaar zijn.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 12 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie