Uitzending
Een goed begin - Kees en Corina Burggraaf

Kees en Corina Burggraaf

Een goed begin

27-12-2008

| 1653 x bekeken | 0 reacties
7
Mirjam ontmoet vandaag Kees en Corina Burggraaf met hun kinderen Timo, Stefan en baby Jisca. Een gezin zoals alle andere... en ook weer niet: Kees en Corina zijn doof en hun kinderen kunnen horen. Tijdens haar bezoek ervaart Mirjam hoe dit gezin met deze realiteit omgaat. Hoe praten Kees en Corina met hun kinderen? Hoe weten ze dat Jisca huilt? Hoe leven ze in een wereld waarin geluid zo belangrijk is? Kees en Corina hebben hun weg tussen de dove en horende wereld gevonden, maar hoe zal dat gaan met hun kinderen? ‘Voor ons is het prettiger als onze kinderen doof zijn, maar voor hen is het beter dat ze kunnen horen. We zullen ze los moeten laten, want wij kunnen niet met ze mee gaan. Ze zullen hun eigen weg moeten vinden. We hopen dat ze zich thuis blijven voelen in onze wereld.’ Lukt het Kees en Corina om hun kinderen los te laten? Ontdek vanavond in Een Goed Begin de wereld van Kees en Corina Burggraaf. Een gezin, zo bijzonder en toch zo gewoon.

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Kees en Corina Burggraaf is uitgezonden op zaterdag 27 december door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee