Uitzending
Een goed begin - Els en Mahyadine Boumerkhoufa

Els en Mahyadine Boumerkhoufa

Een goed begin

18-4-2009

| 1298 x bekeken | 0 reacties
6
Els en Mahyadine Boumerkhoufa wonen in Gent en vormen samen met hun twee zoontjes een hecht en levendig gezin. Ze voelen dat er ruimte is voor meer kinderen en een jaar later wordt Tycho geboren. In de zomer erop maken ze veel uitstapjes en genieten ze van elkaar en van het leven, maar in het najaar verandert hun leven in een nachtmerrie. Tycho is een half jaar oud wanneer hij 's ochtends dood in zijn bedje wordt gevonden. De plek die Tycho heeft achtergelaten is groot. Met oud en nieuw gaan Els en Mahyadine met de kinderen op vakantie in ItaliŽ. Hoewel hun verdriet om zijn verlies er is, willen Els en Mahyadine dit grote gat opnieuw invullen. We zijn drie jaar verder. Sinds een paar maanden zijn Els en Mahyadine de trotse ouders van een heel mooi donker meisje, Bettina. Mirjam gaat naar Gent en brengt een bezoek aan het gezin Boumerkhoufa. Ze kijkt met hen terug op de bijzondere reis die het gezin met elkaar heeft gehad, de reis naar Nigeria en de ontmoeting met Bettina. En natuurlijk wil ze ook graag het doopfeest van Bettina meemaken!

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Els en Mahyadine Boumerkhoufa is uitgezonden op zaterdag 18 april door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee