Uitzending
Een goed begin - Esther: ‘Ik heb vijf kinderen. Twee hier en drie in de hemel’

Esther: ‘Ik heb vijf kinderen. Twee hier en drie in de hemel’

Een goed begin

28-11-2009

| 1239 x bekeken | 0 reacties
7
Esther: ‘Je ziet twee kinderen maar ik zeg altijd: ik heb vijf kinderen. Twee hier en drie in de hemel’Vijf jaar terug verwachtten Arend en Esther hun eerste kindje. Maar vlak voor de bevalling krijgen ze het afschuwelijke bericht dat hun zoontje niet meer leeft. Zijn geboortekaartje is tegelijkertijd zijn overlijdensbericht.
Esther stopt haar verdriet weg. Ze wordt weer zwanger en bevalt van een gezonde zoon, Juda. En juist dan laat het verdriet zich niet meer wegduwen. Esther komt in een diepe depressie terecht.
Het kost veel tijd, maar langzaam komt Esther uit dit dal en leren zij en Arend om te gaan met de dood van hun eerste kind.
In de tijd die volgt krijgen Esther en Arend nog twee miskramen te verwerken.
Maar toch wordt Esther nog een keer zwanger. En wordt hun prachtige Zildjian geboren. Een nieuwe start voor Arend en Esther. Want voor het eerst zijn ze in staat zijn om zorgeloos van hun pasgeboren baby te genieten.
Mirjam bezoekt het gezin. Arend en Esther laten haar zien en horen wat voor een grote rol hun geloof en de muziek de afgelopen jaren heeft gespeeld.

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Esther: ‘Ik heb vijf kinderen. Twee hier en drie in de hemel’ is uitgezonden op zaterdag 28 november door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee