Uitzending
Een goed begin - Saskia en Bouke

Saskia en Bouke

Een goed begin

5-12-2009

| 1837 x bekeken | 0 reacties
8
Een enorm verdriet. Maar ondernemend als ze zijn, zoeken ze naar oplossingen. Bouke kiest voor een behandeling in het ziekenhuis, maar Saskia beseft dat dit voor haar niet de manier is om kinderen te krijgen. Daarmee komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan. Samen maken ze een bijzonder proces door. En Bouke groeit toe naar het adopteren van een kindje dat weinig kansen heeft. Saskia en Bouke beginnen aan iets wat zij 'ons grote avontuur' noemen. Dat grote avontuur vindt zijn climax in de ontmoeting op Schiphol met hun zoontje Micha van 6 maanden, afkomstig uit Taiwan. In deze aflevering van 'Een goed begin' treft Mirjam het stel terwijl ze bezig zijn met de voorbereidingen voor een groot tuinfeest voor Micha. Saskia en haar vriendinnetje van vroeger maken een paar bijzondere taarten met betekenis voor het grote aantal gasten dat wordt verwacht. Ondertussen vertellen Bouke en Saskia hun bijzondere verhaal.

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Saskia en Bouke is uitgezonden op zaterdag 5 december door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee