Uitzending
Editie NL - Aflevering 47

Aflevering 47

Editie NL

5-3-2020

| 96 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Vreest Groningen terugkeer Vindicat? -Politie te druk voor winkeldief. -Condoom verraadt verkrachter. -Pakketje komt zo.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Pakketje komt zo
Pakketbezorgers die altijd net langskomen als je niet thuis bent. Daarom worden er steeds meer creatieve oplossingen bedacht om die pakketjes toch te bezorgen. Zo is er in Spijkenisse en Goeree-Overflakkee een proef waarbij pakketjes bij bushaltes worden afgeleverd.

Condoom verraadt verkrachter
Verkrachters gebruiken steeds vaker een condoom om geen sporen achter te laten. Dat zegt het Nederlands Forensisch Instituut. Maar er is mogelijk een oplossing: met nieuwe technieken is zelfs te achterhalen welk condoom is gebruikt.

Politie te druk voor winkeldief
In Amsterdam hoeft een winkeldief die voor het eerst betrapt wordt niet meer mee naar het bureau. De dief moet dan alleen een schadevergoeding aan de winkel betalen van 181 euro. Maar winkeliers hebben er een hard hoofd in.

Vreest Groningen terugkeer Vindicat?
De 900 leden van Groningse studentenvereniging Vindicat komen een dag eerder terug van hun skivakantie in Noord-ItaliŽ. Ze waren in een gebied waar corona is uitgebroken. Wat is het plan van de GGD?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 47 werd uitgezonden op donderdag 5 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie