Uitzending
Editie NL - Aflevering 11

Aflevering 11

Editie NL

15-1-2020

| 90 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Grond niet nat te krijgen. -NS, mag ik een CS? -Zó word je superstagiair. -Nepbloem redt de wereld. -Het weer: zonnig en zacht.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Nepbloem redt de wereld
Menig huishouden heeft tegenwoordig een abonnement op verse bloemen. Elke week of elke maand wordt een nieuw ruikertje bezorgd. Bij een Amsterdamse start-up kun je nu een abonnement nemen op nepbloemen, want dat zou veel groener zijn. Is dat zo?

Zó word je superstagiair
Een grote ontdekking doen tijdens je stage. Dat is voor veel stagiairs een droom. Het overkwam de 17-jarige Amerikaan Wolf Cukier. Hij ontdekte op de derde dag van zijn stage bij NASA een nieuwe planeet. Ook in Nederland hebben we superstagiairs. Mei Nelissen is er eentje.

NS, mag ik een CS?
"We naderen Eindhoven Centraal, over enkele ogenblikken station Eindhoven Centraal." Voor veel reizigers is de toevoeging aan het Brabantse station even wennen. Waarom is de naam veranderd?

Grond niet nat te krijgen
Het komt al dagen met bakken uit de hemel. Troosteloos nat weer, maar het is wel heel goed tegen die extreme droogte waar ons land al anderhalf jaar mee kampt. Omdat de situatie zo zorgelijk was geldt in veel delen van Nederland zelfs al lange tijd een sproeiverbod. Maar, tegen de verwachting in, blijkt die extreme droogte helaas nog niet voorbij.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 11 werd uitgezonden op woensdag 15 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie