Uitzending
Editie NL - Aflevering 124

Aflevering 124

Editie NL

21-6-2019

| 155 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Schedel vergroeit door smartphone. -Agent leert boeven herkennen. -Goed idee wordt hitserie. -Lieve Google?

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Lieve Google.
Lieve Google. Lieve Mona is overleden. Loek Kessels, zoals Mona eigenlijk heette, beantwoorde 25 jaar lang allerlei intieme vragen van lezers in de Story. Met Mona, lijkt ook de adviesrubriek in tijdschriften heen te zijn gegaan. Sinds het ontstaan van het internet neemt Google Mona's rol over.

Goed idee wordt hitserie
Altijd al een te gek idee voor een film of serie gehad? Goed nieuws: filmproducent NL Film gaat samenwerken met een site waar iedereen zijn verhaal kan plaatsen. Jouw fantasie kan dan dus echt op het witte doek verschijnen.

Agent leert boeven herkennen
Agenten moeten leren gezichten te onthouden om vermiste of gezochte mensen te herkennen op straat. Daarom komt er een nieuwe app: Kops. Dat sommige agenten daar nu nog niet goed in zijn, is niet gek. Het is genetisch bepaald of je gezichten herkend, maar je kan het wel trainen.

Schedel vergroeit door smartphone
Wie veel op zijn telefoon kijkt, kan een smartphone-schedel krijgen. Er ontstaat dan een soort hoorntje achter je oorschelp volgens Amerikaanse en Australische wetenschappers. Vooral jongeren tussen de 18 en 30 lopen risico.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 124 werd uitgezonden op vrijdag 21 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie