Uitzending
Editie NL - Aflevering 128

Aflevering 128

Editie NL

27-6-2019

| 195 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -VVD: Aliexpress is te goedkoop. -Herrie door de hitte. -Opvolger van de Fidget Spinner? -Wilhelmles van Nassouwe.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Wilhelmles van Nassouwe
Alle scholieren moeten het Wilhelmus en zijn geschiedenis leren, zo besliste dit kabinet in 2017. Naar aanleiding daarvan bedachten de Universiteit Utrecht, het Meertens Instituut en Nationale Opera & Ballet een online-lessenserie: How to Wilhelmus.

Opvolger van de Fidget Spinner?
De dagen van de fidget spinner zijn voorbij. In een magazijn van een speelgoedbedrijf in Eindhoven liggen nog een miljoen spinners te verstoffen en die zijn komende zaterdag gratis op te halen. Wat is nu de speelgoedhype?

Herrie door de hitte
Afgelopen weken kwamen er honderden klachten binnen over geluidsoverlast tijdens een concert van Rammstein in de Kuip in Rotterdam. Volgens de milieudienst kwam dat door het warme weer.

VVD: "AliExpress is te goedkoop"
De VVD wil dat de regering iets doet aan extreem goedkope Chinese webshops, waar we massaal spullen bestellen. Het is oneerlijke concurrentie voor Nederlandse webshops. Wat shoppen we dan zoal in China?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 128 werd uitgezonden op donderdag 27 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie