Uitzending
Editie NL - Aflevering 121

Aflevering 121

Editie NL

18-6-2019

| 137 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Trucker zuipt ellende weg. -Ober, wat serveer je me nu? -Tuintje tegen troep. -Illusionist goochelt met zijn leven.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Illusionist goochelt met zijn leven
Het beroep van illusionist is levensgevaarlijk. Dat blijkt maar weer, nu er in India een illusionist is verdronken en vandaag dood is aangetroffen. Hij deed een van de bekendste trucs die er is: de klassieke Houdini-act. Vastgeketend met boeien liet hij zichzelf in een rivier zakken. Maar dat deze illusionist is omgekomen, is helaas zeker geen incident.

Tuintje tegen troep
Het stinkt en ziet er niet uit, als er allerlei troep niet in een container wordt gegooid, maar ernaast. Het is dan ook één van de grootste ergernissen. Volgens deskundigen is een tuintje om de container te planten dé oplossing. In Rotterdam en Den Haag lijkt het te werken, daarom gaan nu ook meer plaatsen in Nederland dit doen.

Trucker zuipt ellende weg
Maandagavond heeft de politie opnieuw een dronken vrachtwagenchauffeur van de weg gehaald. Dit gebeurde bij het Brabantse Uden. De chauffeur had bijna zes keer zoveel alcohol in zijn bloed als toegestaan. En, opvallend detail, hij was ook nog eens naakt. Dit geval in Uden staat niet op zich. Chauffeurs gaan vaker de fout in en volgens de FNV is dat ook niet zo verwonderlijk als je kijkt naar hun werktijden.

Ober, wat serveer je me nu?
Wie in een restaurant een luxe kreeft of malse varkenshaas bestelt, kan maar beter goed opletten wat hij op z'n bord krijgt. Sommige restaurants nemen het niet zo nauw met de producten op hun menukaart en schotelen hun gasten stiekem een goedkopere variant voor.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 121 werd uitgezonden op dinsdag 18 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie