Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

26-10-2017

| 2148 x bekeken | 0 reacties
5
Heel Holland Bakt: Vertrouwen in de Toekomst
Gwenn, Hans en Marjolein waren de drie finalisten van Heel Holland Bakt 2017. Hun laatste opdracht in het programma: bak een bruidstaart. Hans kwam als winnaar uit de bus. Wij bedachten een allerlaatste opdracht voor de drie, op de dag dat het kabinet-Rutte III wordt gepresenteerd; maak een taart met als uitgangspunt het regeringsmotto 'Vertrouwen in de Toekomst'.

Tom-Jan Meeus en Barbara Baarsma
Eindelijk was het daar: het kabinet-Rutte III. Na 225 dagen formeren stonden vandaag 16 ministers en 8 staatssecretarissen op het bordes naast, voor het eerst, Koning Willem-Alexander. Een opvallend jonge ploeg, geen van de nieuwe ministers was eerder minister, op Mark Rutte na. Wat kunnen we verwachten? Aan tafel: Tom-Jan Meeus en Barbara Baarsma.

Rutger van Zuidam
Je hele hebben en houwen verkopen en investeren in Bitcoins: de familie Taihuttu deed het. Huis, speelgoed, meubels; werkelijk alles is verkocht of staat op Marktplaats. Elke verdiende euro wordt geïnvesteerd in de virtuele munt. De familie leeft nu sober in een vakantiehuisje en hoopt in 2020 miljonair te zijn. Goed idee? We bespreken het met de familie zelf én met Bitcoin-expert Rutger van Zuidam.

Muziek: BLØF met Geike Arnaert
Het liedje ‘Zoutelande’ is afkomstig van het BLØF-album ‘AAN’, dat in mei uitkwam. Nu is het nummer opnieuw uitgebracht, maar ditmaal hoor je niet alleen de vertrouwde stem van Paskal Jakobsen, maar neemt ook de Belgische zangeres Geike Arnaert (ex-Hooverphonic) vocalen voor haar rekening. Dat moet prachtig worden!

Tafelheer: Jan Mulder
Jan Mulder is de side-kick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Barbara Baarsma, Jan Mulder en Paskal Jacobsen te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op donderdag 26 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie