Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

23-10-2017

| 1811 x bekeken | 0 reacties
5
Peter Vandermeersch
Groot nieuws bij onze zuiderburen: een doorbraak in de speurtocht naar de mythische Bende van Nijvel; de roversbende die tussen 1982 en 1985 op extreem gewelddadige wijze 17 overvallen pleegde op warenhuizen, supermarkten en restaurants. 28 mensen vonden de dood.

De daders waren onvindbaar, al snel deden geruchten de ronde dat het onderzoek van binnenuit werd tegengewerkt.

Nu lijkt dat weleens te kunnen kloppen. Volgens Belgische media is een van de bendeleden, 'De Reus', ontmaskerd: een voormalig rijkswachter. Zaterdag meldde 'Het Laatste Nieuws' dat hij op zijn sterfbed had opgebiecht dat hij lid was van de Bende van Nijvel...

Herman van Veen
Cabaretier, dichter en muzikant Herman van Veen gaat weer het podium op. Vanavond praat hij over zijn nieuwe theatershow 'Vallen en Springen'. Hij staat hij daarmee voor de 24e keer in theater Carré in Amsterdam. Zijn gelijknamige cd was in september al uit.

Muziek: Michael Prins
Op vrijdag 13 oktober 2017 verscheen het nieuwe en inmiddels derde studio album van Michael Prins getiteld: 'It's Murder, Guilty On Killing Sweet Emotion'. Het album laat een andere Michael Prins horen dan we gewend zijn. Niet langer de prachtige, doch zware nummers met een hoofdrol voor de piano. Prins: "Weg van de piano, één gitaar, weg van een uitvergroting van eerder werk en weg van een herhaling van zetten”. Het resultaat is een fris album, volledig opgenomen met een complete band. Luister maar naar 'Black Bird' vanavond!

Tafeldame: Hanneke Groenteman
Hanneke is vanavond de sidekick van Matthijs.

De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 23 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie