Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

31-10-2017

| 829 x bekeken | 0 reacties
5
Boek van de Maand oktober 2017
Het is de laatste dinsdag van de maand, dus tijd voor ons ‘Boek van de Maand’! Boekhandelaren Manda Heddema, Brecht Russchen, Arno Koek en nieuw lid Maartje Kroonen bespreken vanavond de beste boeken van oktober en kiezen één ultieme winnaar!

Boek 'Kampioen Wilskracht' over wielrenner Hennie Kuiper
Hij was ooit sportman van het jaar, is nog steeds de enige Nederlander die de vier klassiekers Milaan-San Remo, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en de Ronde van Lombardije won en kreeg goud op de Olympische Spelen. En dat is nog niet eens alles, de carrière van wielrenner Hennie Kuiper is imposant. Hoogste tijd om in een groots boek terug te kijken op zijn prestaties, dus verscheen ‘Kampioen Wilskracht’. Aan tafel: ex-ploegmaten José de Cauwer, Henk Lubberding en Rob Harmeling plus natuurlijk de hoofdpersoon zelf: Hennie Kuiper.

Muziek: MOOON
Broers Tom en Gijs en hun neef Timo zijn MOOON. Een bluesband met invloeden uit surf en psychedelica. Hun debuutalbum ‘MOOON’s Brew’ kwam uit op 6 oktober, vanavond spelen ze ‘Mary You Wanna’ in de studio.

Tafelheer: Erik Dijkstra
Erik Dijkstra is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Erik Dijkstra en Hennie Kuiper te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 31 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie