Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

30-10-2017

| 1115 x bekeken | 0 reacties
6
Charlotte Mutsaers
Er is veel ophef ontstaan over een interview van schrijfster Charlotte Mutsaers in Volkskrant Magazine van afgelopen zaterdag. Vanavond reageert ze in onze uitzending. Op donderdag 2 november komt het langverwachte nieuwe boek van Charlotte Mutsaers officieel uit: Harnas van Hansaplast.

Mike Boddé
Mike Boddé schreef het boek ‘Tril’, een audiografie, oftewel een biografie in geluiden. Geluiden die hij mooi vindt, of juist lelijk, of die hem simpelweg dierbaar zijn. Geluiden die hij wellicht over enige tijd niet meer kán horen, hij wordt namelijk langzaam doof.

Programma 'Verkracht of Niet’
'Verkracht of Niet’ is de rechttoe-rechtaan titel van het nieuwe programma van BNNVARA waarin seksueel overschrijdend gedrag besproken wordt. In gedramatiseerde filmpjes wordt een situatie verbeeld, waarop panelleden vervolgens kunnen reageren; worden er seksuele grenzen overschreden? Wat gaat te ver? Wat is verkrachting en wat is geen verkrachting? Het onderwerp is niet altijd zwart-wit en dat willen de makers aantonen en bespreekbaar maken. Aan tafel presentatrice Geraldine Kemper en vier panelleden uit ‘Verkracht of Niet’: Nena Vermeulen, Naomi Felesita, Bryan Weening en Olivier Teerling.

Herman Finkers en Wishful Singing
De Twentse cabaretier Herman Finkers is vanavond te gast omdat hij binnenkort ‘In Mysterium’ uitbrengt; een nieuwe plaat met de a capella-groep Wishful Singing. Het is niet zomaar een cd met liedjes, maar een album met Gregoriaanse muziek; kerkmuziek die een vast onderdeel is van de kerkelijke liturgie. Vanavond spelen zij 'Conductus: Diastematica vocis armonica'.

Tafeldame: Eva Cleven
Eva Cleven, DJ bij FunX en presentatrice Het Klokhuis, is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Charlotte Mutsaers, Eva Cleven, Herman Finkers en Mike Boddé te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 30 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie