Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

27-10-2017

| 1955 x bekeken | 0 reacties
6
Media-uitzending
Elke laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van die maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hén is opgevallen. De TV Draait Door is een compilatie met de beste fragmenten van de maand.

Joris Linssen
Joris Linssen presenteert ‘Hello Goodbye’, het tv-programma waarin hij spontane gesprekken voert met reizigers en wachtenden in de aankomsthal van Schiphol. Dat levert prachtige interviews op, zoals afgelopen maand het openhartige gesprek met Mart, die ooit een meisje was.

Paul de Leeuw
Net zo Nederlands als kaas en klompen: Van der Valk Restaurants. Onderwerp van de documentaire-reeks ‘Jonge Valken' van Omroep Max. Paul de Leeuw heeft ooit bij het toekanimperium gewerkt en is groot fan van de serie.

Jeroen Stekelenburg
Sportjournalist Jeroen Stekelenburg nam twee jaar geleden de plek in van Jack van Gelder als vaste interviewer van de bondscoach van het Nederlandse elftal. Hij wordt geroemd om zijn scherpe interviews, die echter nooit over het randje gaan.

Roxeanne Hazes
Voor de tweede keer staat Roxeanne op de bühne bij de media-uitzending. Ze geeft muzikaal commentaar op de onderwerpen aan tafel. Roxeanne Hazes bracht in mei dit jaar haar eerste single uit: 'Ik was toch je meisje'. Wij gingen op speeddate met Roxeanne:

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

In deze uitzending van DWDD waren Joris Linssen, Marc-Marie Huijbregts, Paul de Leeuw en Roxeanne Hazes te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op vrijdag 27 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie