Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

25-10-2017

| 2418 x bekeken | 1 reacties
7
Nominaties voor de NS Publieksprijs 2017
Vanavond worden in de uitzending de boeken bekendgemaakt die kans maken op de NS Publieksprijs 2017.

Jeangu Macrooy
George Michael overleed op Eerste Kerstdag 2016. Hij was in zijn laatste dagen nog bezig met het maken van een documentaire over zijn carrière en zijn leven. Bijna een jaar na zijn overlijden is de documentaire Freedom (vernoemd naar één zijn grootste hits) af. De Nederlandse soulzanger Jeangu Macrooy praat aan tafel over de film.

Jelle Brandt Corstius
Programmamaker Jelle Brandt Corstius heeft een nieuw tv-programma genaamd Robo Sapiens dat aanstaande zondag voor het eerst te zien is bij de VPRO. In deze serie onderzoekt Brandt Corstius hoe robots en kunstmatige intelligentie ons leven beïnvloeden en gaan veranderen. Brandt Corstius reageert ook op de commotie die is ontstaan op zijn brief Ik ook. Maar ik kan het niet vertellen in Trouw.

Julius Caesar
Een avondvullende theatervoorstelling ingekort tot een theatertrailer. Deze keer van de muzikale bewerking van Shakespeare's Julius Caesar, een stuk van theatergroep Orkater en het Amsterdamse Bos Theater. KO Brass! en Erik van der Horst begeleiden het stuk en dus ook de trailer muzikaal.

Tafelheer: Akwasi
Rapper en programmamaker Akwasi is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Jelle Brandt Corstius, Nico Dijkshoorn en Erik van der Horst te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op woensdag 25 oktober door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie