Uitzending
DWDD - 4-4-2012

4-4-2012

DWDD

1588 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de 40-minuten uitzending van woensdag 4 april zijn: Philippe Remarque, Frénk van der Linden, Robert de Hoog, Géza Weisz, Frans Bauer, Danny de Munk, Berget Lewis, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn dicht en tafelheer is Giel Beelen.

Géza Weisz en Robert de Hoog
Vanavond opent het EYE Film Instituut in bijzijn van de koningin haar deuren! In een futuristisch nieuw gebouw aan de oevers van t IJ, dat al allerlei bijnamen heeft gekregen, zoals De Zwaan en De Oester, viert de crème de la crème van de Nederlandse filmwereld het leukste feestje van het jaar. Daar zijn Géza Weisz en Robert de Hoog ook bij. Maar voordat ze de rode loper opgaan, zijn ze te gast en testen wij nog snel even de kennis van deze jonge acteurs.

Philippe Remarque en Frénk van der Linden.
De Volkskrant berichtte vandaag dat Geert Wilders af zou willen van minister Gerd Leers. Volgens het artikel in de krant zou Wilders dit tijdens de onderhandelingen in het Catshuis als een van zijn eisen op tafel hebben gelegd. Alle betrokkenen ontkennen in alle toonaarden dat dit gebeurd zou zijn. Wilders doet het Volkskrant-artikel in een tweet af als de 'canard van het jaar'. Te gast zijn hoofdredacteur van de Volkskrant Philippe Remarque en journalist Frénk van der Linden.

Frans Bauer, Danny de Munk en Berget Lewis
Te gast zijn Frans Bauer, Danny de Munk en Berget Lewis. Zij spelen alledrie een rol in The Passion van de EO, een live muziekspektakel vanuit Rotterdam waarin aanstaande donderdag de kruisweg van Jezus wordt uitgebeeld. Danny de Munk speelt Jezus, Frans Bauer Petrus en Berget Lewis is Maria.

nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn
nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Vrijwel elke woensdag is hij te gast. Zijn poëzie laat niemand onberoerd. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar origineel.

Tafelheer: Giel Beelen
Giel Beelen (1977) is één van de regelmatig terugkerende tafelheren bij DWDD. In de uitzending laat hij altijd wat van de nieuwste muziek horen. Giel is radio-DJ bij 3FM, waar hij het ochtendprogramma 'Giel!' presenteert.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 4 april door de VARA. Te gast waren Berget Lewis, Danny de Munk, Frans Bauer, Frénk van der Linden, Geza Weisz, Giel Beelen, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn en Robert de Hoog. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie