Uitzending
DWDD - 6-4-2012

6-4-2012

DWDD

1939 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van vrijdag 6 april zijn: Arjan Lock, David Grifhorst, Twan Huys, Lex Uiting, Maxim Hartman. Muziek is er van Kris Berry, stand-up comedy van Pieter Derks en tafeldame is Claudia de Breij.

Succes The Passion
Wanneer volgden voor het laatst zo veel Nederlanders tegelijkertijd het Paasverhaal? The Passion, het grootscheepse passiespel van de EO en de RKK met talloze BN'ers, was gisteren een ware tv-hit. Regisseur David Grifhorst zit nog in een roes, maar is vanavond te gast om te praten over hoe hij spektakel beleefd heeft. Ook EO directeur Arjan Lock komt praten over het succes van The Passion.

David Letterman
David Letterman heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot en met 2014 op de buis houdt. De 64-jarige komiek wordt daarmee de langstzittende talkshowpresentator in de geschiedenis van de Amerikaanse late-nighttelevisie. CBS, de zender die Lettermans Late Show uitzendt, bevestigde het nieuws dinsdag. Letterman breekt met het nieuwe contract het record van zijn idool Johnny Carson. Letterman is een favoriet van Twan Huys. We praten er met hem over.

De Week Draait Door
Vandaag sluiten we de week af met 'De Week Draait Door'.
- Te gast is verslaggever en presentator Lex Uiting. Hij interviewde PvdA'er John Leerdam over de niet bestaande straatterrorist Jael Bablabla. Leerdam trapte erin en stapte uit de Tweede Kamer. Bekijk het fragment via de link.
- Vorige week kondigde Maxim Hartman aan te stoppen met televisie maken. Mede omdat zijn programma Omroep Maxim maar niet boven de honderdduizend kijkers kwam. Nu heeft hij die magische grens toch bereikt.

Stand-up comedy: Pieter Derks
Nieuw talent uit de stand-up comedywereld krijgt in De Week Draait Door een podium. Vandaag is het voor de zesde keer de beurt aan Pieter Derks.

Je mist meer dan je ziet - Gerd Leers
De DWDD rubriek 'Je mist meer dan je ziet' is elke vrijdag te zien op de plek van de Jakhalzen. Je mist meer dan je ziet laat juist die momenten uit de actualiteit zien waar geen camera's bij konden komen.

Deze week: Gerd Leers. Hij lag afgelopen week onder vuur: hij had zich onhandig uitgelaten over Mauro en volgens de Volkskrant eiste Geert Wilders zijn ontslag. Rechts vindt hem te slap terwijl links, en een deel van de CDA achterban, hem juist te streng vindt.
We zochten Leers op in zijn eigen Maastricht om er definitief achter te komen: wie is nu de ECHTE Gerd Leers?

Kris Berry
Tot haar negentiende woonde ze op de Antillen. Kris Berry (1982) is een zangeres die haar teksten zelf schrijft. Ze heeft een jazzy stem en groeide op met muziek (haar vader is muzikant). Ze stond o.a. op North Sea Jazz in 2011 en ze maakte veel liedjes samen met gitarist Paul Willemsen (bekend van Beans & Fatback en Lefties Soul Connection). Als je naar de teksten van haar nummers luistert, lijkt het alsof je stiekem in haar dagboek leest. Ze omschrijft muzikaal heel goed haar gevoel.

Tafeldame: Claudia de Breij - 6-4-2012

In deze uitzending van DWDD waren David Letterman, Lex Uiting, Maxim Hartman, Twan Huys, Kris Berry en Arjan Lock te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 6 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie